Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Metin Koz: Zamanınızı boşa harcamayın, yeni düşünceler geliştirin

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, yayınladığı yıl sonu mesajında çarpıcı ifadeler kullandı.

        2016-2017 yılı eğitim döneminin bitmesi vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Şaphane Milli Eğitim Müdürü Metin Koz ''Sizler geleceğimizin teminatısınız. Ülkemizin huzur ve refah içerisinde varlığını sürmesini sizler sağlayacaksınız. Onun içindir ki sizlerin vatanına, milletine, dinine, örf ve adetlerine bağlı olarak yetişmeniz bizlerin en büyük ve öncelikli hedefidir. Dün olduğu gibi bugünde, vatanımıza, bayrağımıza, dinimize kastedenler olmuştur. Gelecekte de olacaktır. Ama bu millet nasıl Çanakkale de düşmana geçit vermediyse, 15 Temmuz gecesi yaşadığımız hain darbe girişimine tankların önüne kendilerini siper ederek 'dur' dediyse, bizler eminiz ki gelecekte de olması muhtemel bu gibi durumlarda üzerinize düşen görevi gözünüzü kırpmadan yerine getireceksiniz. Bunun için çok çalışacaksınız, zamanınızı boşa harcamayacak, yeni düşünceler geliştirecek, projeler üretecek, bilimsel alanlarda çalışmalar yaparak ülkenizin gelişimine nasıl katkı sağlayabileceğinizi düşüneceksiniz. Biz buna inanıyoruz. Sizler projeler üretip 15 Temmuzlar yaşanmasın diyeceksiniz. Yeni eğitim-öğretim yılına dinlenmiş bir şekilde gelmenizi istiyor, hepinize iyi bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum''ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        13.06.2017 10:40:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler