Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençler Midyat'ta yetimlerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Beril Solmuşgül

        MARDİN (İHA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mardin'in Midyat Temsilciliği, engelliler derneği ve yetim çocuklarla iftarda bir araya geldi.

        TÜGVA Midyat temsilciliği binasının bahçesinde düzenlen iftar yemeğine TÜGVA Midyat Temsilcisi Zeki Çiçek, Engelliler Derneği Başkanı Şükrü Baran, dernek üyeleri, yetim çocuklar ile vakıf gönüllüleri hazır bulundu. Yetim ve engelli vatandaşlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden TÜGVA Midyat Temsilcisi Çiçek "Bu güzel etkinlikte, bu kutsal ayımızda davetimizi kırmayıp geldikleri için engelli kardeşlerimiz ve yetim çocuklarımıza teşekkür ederiz. Mutluluğumuzu tarif edemiyoruz. Vakıf gönüllülerimize de ayrıca teşekkür ederim" dedi.

        İftar yemeğinin ardından vakıf merkezinde namaz kılıp sosyal tesisi dolaşan katılımcılar dua etmeyi ihmal etmedi. Şehitler köşesi ve kütüphane katılımcıların takdirini topladı.

        (BS-AKK-Y)

        13.06.2017 11:10:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler