Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı Belediyesinden sanayi esnafına iftar

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, sanayi sitesi esnafı ile iftar sofrasında bir araya geldi.

        İftardan önce Başkan Duruay iftar sofralarını tek tek dolaşarak, sanayi esnafı ile selamlaştı ve Ramazanlarını tebrik etti. İftar yemeğinin ardından konuşan Duruay, kendisinin bir dönem sanayide iş yaptığını anımsatarak, "Sizlerden birisiyim. Sanayici kardeşlerimizle bir gönül bağımız var" dedi.

        Başkan Duruay, Gölbaşı'na son 15 yılın en büyük yatırımlarını yaptıklarını belirterek, "Gölbaşı'nı Gölbaşı yapan ve büyük değerler katan Mogan Gölümüz ile ilgili büyük sıkıntılarımız vardı. Sahil Parkımızın kıyı kesimlerinden temizlik çalışmalarımız başladı. Gölbaşımızın en büyük değeri olan gölümüz nasip olursa 1 sene sonra bizim gençliğimizdeki gibi pırıl pırıl olacak" diye konuştu. Duruay şunları söyledi:

        "8 senedir uğraştığımız bir hastanemiz vardı. İmar çalışmalarından dolayı yerinin tespiti biraz geç oldu ama 2018 yılında Gölbaşılılarımızın hizmetine açılacak. Ayrıca Hasvak Devlet Hastanesi'nin yanında hayırseverlerimizle beraber 7 bin metrekarelik bir alana poliklinik yapıyoruz. Eylül ya da Ekim ayında hizmete açacağız. Gölbaşı'nda MOBESE yoktu. Şu anda belki de Ankara'nın en iyi MOBESE'sine sahip olan ilçe durumuna geldik. Projelerimizden birisi de şehir parkımız. 117 dönümlük bir araziye kurulmuş, Gölbaşı'nın en büyük parkını sene sonunda açacağız. Seğmenler pazar yeri ve Zübeyde Hanım Kültür Merkezimizi sene sonunda siz vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Gölbaşı'nda ilk kapalı otoparkı, Ankara'nın belki de en modern pazar yerini faaliyete koyacağız. Bunun yanında Eymir ve Bahçelievler Mahallemiz de yürütülen projelerimiz var."

        Sanayi sitesi içerisinde düzenlenen iftar yemeğine, Gölbaşı Kaymakamı Esmer, Başkan Duruay, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

        (SLCK-BT-Y)

        13.06.2017 11:38:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler