Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağlar Belediyesinin Ramazan ayı ziyaretleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, Ramazan ayı için hazırladığı program kapsamında halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

        Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat ve meclis üyeleri Ramazan ayı programı kapsamında halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Ramazan Ayı boyunca her gün bir mahalleyi ziyaret ederek halkla buluşan Başkan Akat ve Meclis üyeleri bu defa Yunus Emre Mahalle sakinleriyle buluştu. İftar sonrası havanın sıcak olmasıyla park ve açık alanlarda oturan halkla bir araya gelen Başkan Akat ve meclis üyeleri bir süre vatandaşların sorunları dinledi. Parklarda özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Akat çocukların isteğini kırmayarak onlarla fotoğraf çekti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Akat ve meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirerek bu tür ziyaretlerin önemine değindi.

        (İHA-MP-Y)

        13.06.2017 12:42:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler