Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale Belediyesi'nden üst yapı atağı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Belediyesi ilçe sınırları içinde yer alan caddelerde üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

        Pamukkale Belediyesi, alt yapı çalışmalar biten cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmasını sürdürüyor. Belediye ekipleri, şehrin trafik açısından yoğun caddelerinden biri olan Almelo Caddesindeki çalışmalar tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri toplam 200 metre uzunluğundaki caddede beton, asfalt ve bordur kullanılırken kaldırımlar traverten kaplama taşlar yer aldı. Ekipler yaklaşık 2 hafta süren çalışmalar sonunda caddeyi trafiğe açtı.

        Yapımı tamamlanan caddede incelemelerde bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Şehrimizin en işlek, trafiğin en yoğun olduğu caddelerden biri olan ve üst yapı çalışmaları bize ait olan Almelo Caddesi'ndeki çalışmalarımız sona erdi. Almelo Caddesi'nde yolun her iki bölümünde yer alan travertenler yapıldı. Kaldırımı, yolu, orta refüjüyle yolumuzu bölgenin ihtiyacını karşılaşacak hale getirdik. Alt yapısı tamamlanan caddelerimizde yapılacak olan çalışmalarla daha modern bir Pamukkale ilçesi oluşacak. İlçemiz sınırları içerisinde alt yapı çalışması biten cadde ve sokaklarımızda üst yapıya ağırlık veriyoruz. Sorumluluk alanımız içerisinde bulunan her noktaya en kaliteli hizmeti ivedilikle ulaştırmak için çalışıyoruz" dedi.

        (MT-Y)

        13.06.2017 15:51:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler