Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuşadası Ticaret Odası tanıtımda zirve yaptı

        (Fotoğraflı)

        Zafer Hacısalihoğlu

        AYDIN (İHA) - Kuşadası Ticaret Odası tarafından, Kuşadası'nın tanıtımı amacıyla hayata geçen Kuşadası Güvercin isimli facebook sayfası, sosyal medya ölçümleme aracı BoomSocial'in ölçümleme ve analizlerine göre yükselişini hızla sürdürüyor.

        BoomSocial'in Türkiye genelinde ölçümleme ve analizlerine göre Kuşadası Güvercin, sosyal medya seyahat sektörü hayran sayfaları içerisinde Jollytur, Gezinomi, Gezimanya gibi sayfaları geride bırakarak 8. Sıraya yükseldi. Her hafta ortalama erişilen kişi sayısı 1 milyon 100, video izlenme sayısı 536 bin, etkileşim ortalaması 80 bin, haftalık yeni takipçi artış ortalaması ise 13 bin olan sayfanın takipçi sayısı ise 566 bine ulaşmış durumda.

        2016 Yılı başından itibaren yapılan sosyal medya tanıtımlarının özellikle iç pazarda etkisinin görüldüğünü belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Güvercin Facebook sayfasının takipçi sayısının istikrarlı bir şekilde arttığını ve bunun sosyal medya ölçümleme analizlerinde de, ülkenin birçok büyüklerini geride bırakarak sıralamalarda yükselişiyle ortada olduğunu söyledi.

        Kuşadası Ticaret Odası tarafından, Kuşadası'nı ve çevresini anlatan 29 farklı konuda tematik videolar hazırlatıldığını söyleyen Akdoğan, Kuşadası maskotuyla yayınlanan fotoğrafların ve videoların oldukça ilgi gördüğünü ve bugüne kadar toplam reklam gösterim sayısının 148 milyon 340 bin 276, video izlenme sayısının ise 20 milyon 343 bin 408 olduğunu sözlerine ekledi.

        (ZH-MB-Y)

        14.06.2017 09:33:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler