Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Elçi'den Müdür Özdemir'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rıfat Elçi, eskrim temsilcileri ile antrenörler İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir'i ziyaret etti.

        İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rıfat Elçi, Eskrim İlçe Temsilcileri Ahmet Hakan Hayber, Deniz Özer ve Eskrim Antrenörü Oksana Rapynets, Milli Eğitim İlçe Müdürü Ali Şeyh Özdemir'i makamında ziyaret etti.

        İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Rıfat Elçi yaptığı açıklamada, Eskrim Federasyonu tarafından eskrim antrenörü olarak görevlendirilen Oksana Rapynets'in ilçede göreve başladığını belirterek, eskrim sporu için yeni bir salon düzenlemeye başladıklarını, yaklaşık bir ay içerisinde bu salonun faaliyete geçerek öğrencilerin hizmetine sunulacağını, eskrim antrenörü Oksana Rapynets'in de ilçede ulusal ve uluslararası başarılarını daha da artıracağı belirtti.

        (KA-SD-Y)

        14.06.2017 12:01:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler