Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mazot ve motosiklet hırsızı 3 şüpheli tutuklandı

        Şeref Kahraman

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'de farklı zamanlarda 3 ayrı araçtan mazot ve bir motosiklet çaldıkları iddiasıyla yakalanan 5 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Mazot hırsızı 2 şüpheli tutuklandı

        Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, Kocasinan ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde 3 farklı zamanlarda 3 ayrı araçtan mazot hırsızlığı yaptıkları gerekçesiyle S.C.K.(25) ve H.D.(19)'yi yakaladı. 2 şüpheli çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Motosiklet hırsızı tutuklandı

        Öte yandan 7 Haziran saat:23.00 sıralarında İncesu ilçesi Karamustafapaşa Mahallesi'nde B.Ç.(24)'ye ait motosiklet çalındı. Polis ekipleri olayın şüphelileri olan F.D.(24), R.A.(22) ve O.A.(17)'yı yakaladı. Emniyet'teki sorgularının ardından 13 Haziran'da adli mercilere sevk edilen şüphelilerden R.A. tutuklanırken, F.D. ve O.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        (AÖ-Y)

        14.06.2017 12:29:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler