Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfezin belediye başkanları iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Uğur Karaman

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 'Körfez'in hizmetkarları' dediği eski belediye başkanları ve belediye meclis üyelerini iftarda ağırladı.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez'e bugüne kadar hizmet eden eski belediye başkanları, eski belediye meclis üyeleri ve halen görev yapan meclis üyelerini Hereke Kültür Merkezi'nin bahçesinde iftarda ağırladı. Eşi Bilge Baran ile birlikte davete katılanları tek tek karşılayan Başkan Baran, masaları gezerek sohbet etti, hal hatır sordu. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen buluşmada, renkli görüntüler vardı.

        İftar programına; Körfez eski Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, Hereke eski Belediye Başkanı Esener Maçil, Kirazlıyalı eski Belediye Başkanları Mehmet Ali Yıldırım ve Cevdet Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ile yaklaşık 200 kişilik davetli katıldı. İftar sonrası konuşan Başkan Baran, eski başkanlar Muzaffer Baştopçu ve Yunus Pehlivan'ın iftara gelemediklerini, kendisini arayarak davetlilere selamlarını gönderdiklerini belirtti.

        Ramazan ayının birlik ve beraberliğin güçlendiği ay olduğunu ifade eden Başkan Baran, "Bu günleri en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Bu kente hizmetleri geçmiş değerli belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz var. Hepsi Körfez'in hizmetkarları. Bizlerin ortak paydası, bu kenti daha da güzelleştirmek. Bu kente emeği geçen, tecrübesi olan sizlerle birçok kez bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız" dedi.

        Başkan Baran Ramazan ayının tüm dünyadaki mazlumlara huzur getirmesini dileyerek, "Sizlere yaptığınız hizmetlerden dolayı canı gönülde teşekkür ediyorum. Güzel bir kentte, güzel bir ülkede yaşıyoruz. Tabi bu cennet vatan ülkemizle uğraşanlar var. Sadece bizim değil. Müslüman alemiyle uğraşıyorlar. Bu Ramazan ayı tüm dünyadaki mazlumlara huzur getirir inşallah" ifadelerini kullandı.

        Başkan İsmail Baran masaları tek tek dolaşarak iftara gelen vatandaşlarla sohbet ederken, program ilahiler ve tasavvuf müziği eşliğinde devam etti. Eski başkanlar da Başkan İsmail Baran'a geleneksel hale gelen program nedeniyle teşekkür etti.

        (UK-RFK-Y)

        14.06.2017 14:21:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler