Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEOG birincileri İstanbul gezisine gönderildi

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavında 120 soruya doğru cevap vererek Türkiye birincileri arasına giren 3 öğrenci, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgazi'nin daveti üzerine İstanbul'a gönderildi.

        Cumhuriyet Halk Partisi Varto İlçe Başkanlığı binası önünde bir araya gelen Türkiye birincileri Yasin Özçelik, Serhat Aslan ve Aleyna Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gönül Ballı ile birlikte İstanbul'a uğurlandı. Uğurlama öncesi konuşan Başkan Gönül Ballı, "TEOG sınavında birinci olan öğrencilerimizi Ataşehir Başkanımız Sayın Battal İlgazi davet etti. Ancak öğrencilerimizin velileriyle görüştük, sadece 3 öğrenci geldi. Bu öğrencilerimizi alıp İstanbul'a geziye götürüp getireceğiz" dedi.

        TEOG sınavında Türkiye birincileri arasına giren Sazlıca Köyü Ortaokulu öğrencisi Aleyna Yıldız ise, "İstanbul'a hiç gitmemiştim. Uçağa ilk kez bineceğim. İstanbul'u görüp geleceğiz. Bana bu anıyı yaşattıkları için herkese teşekkür ederim" dedi.

        Serhat Aslan ve Yasin Özçelik ise, Ataşehir Belediye Başkanının davetinden dolayı memnun olduklarını ve İstanbul'a gidecekleri için de heyecanlı olduklarını dile getirdiler.

        (MSA-Y)

        14.06.2017 17:47:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler