Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepebaşı bölgesinin çeşitli noktalarında üstyapı ve yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

        Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar ile deforme olan yollarda bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Yukarısöğütönü, Turgutlar, Alınca Mahallelerinde bakım yapan ekipler, Sulukaraağaç Mahallesi'nde ise kilittaş döşemek üzere hazırlık çalışmaları yürütüyor. Ulaşım sorunu yaşanmasına engel olmak için ekipler özenle çalışırken, yetkililer çalışmaların yaz boyunca tüm mahallelerde devam edeceği bilgisini verdi. Öte yandan yetkililer, vatandaşlardan gelen şikayet ve önerileri de kısa sürede değerlendirerek gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

        (KA-KÇ)

        15.06.2017 12:15:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler