Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gezer her gün bir mahallede iftara katılıyor

        - AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, çat kapı iftar sofrasına katılıyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, Ramazan'ın ilk gününden itibaren başlattığı fakir ailelerin evlerinde iftara katılma geleneğini aralıksız olarak sürdürüyor.

        İftarlarda zengin sofraları yerine fakirlerle oturarak fakiri daha iyi anlamaya çalışan AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, her gün bir mahallede rast gele kapıları çalarak iftar sofrasına misafir oluyor. AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ile birlikte yürütme ve yönetim kurulundan oluşan heyet girdikleri evlere çeşitli hediyeler de götürüyor. Rast gele kapı çalan Gezer ve beraberindeki heyet kapıyı açanlara beraberlerinde götürdükleri hediyeleri verdikten sonra iftar için hazırlanan sofraya davet ediliyor. Misafirperver Diyarbakır halkının iftar sofrasına oturan Gezer ve beraberindeki heyet aile fertleri ile birlikte iftarını açıyor. Bugün Bağlar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde rast gele bir kapı çalan Gezer ve beraberindeki heyet ev sahibi Ferdi Göçverdi tarafından içeri davet edildi. Göçverdi ailesi fertleri ile birlikte iftarını açan Gezer ve beraberindeki heyet daha sonra hem aile fertleri hem de mahallede yaşanan sorunlar hakkında aileden bilgiler aldı.

        (İHA-AKK-Y)

        15.06.2017 14:27:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler