Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankaralı itfaiyeciler iftar yemeğinde buluştu

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kan Yüksek

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nca iftar programı düzenlendi.

        Ankara İtfaiyesi Dairesi Başkanı Celil Sipahi'nin ev sahipliğinde Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında çalışmakta olan personel, emekli olmuş personel ve aileleri, İtfaiye bünyesinde mezun olan öğrenciler ve ailelerinden oluşan yaklaşık 550 kişi, 3. Bölge Amirliğine bağlı Sincan İstasyonu'nda verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Ankara İtfaiyesi Dairesi Başkanı Celil Sipahi, program kapsamında yaptığı konuşmada, "Bizler personelimizle bir bütünün parçalarıyız. Bu nedenle birlik beraberliğimiz yaptığımız işe de performans olarak yansımaktadır. Ramazan Ayının manevi havasını personelimizle yaşamak için, her yıl Merkez İstasyonumuz başta olmak üzere 3 bölgede bulunan 45 istasyonda ziyaretlerde bulunarak elimizden geldiğince iftar programları düzenliyoruz. İftar programlarını geleneksel hale getirdik, önümüzdeki yıllarda da devam edecek" ifadelerini kullandı.

        Sıcak bir ortamda açılan oruçların ardından yapılan dua ile iftar programı sona erdi.

        (UKY-BT-Y)

        15.06.2017 15:49:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler