Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ataşehir'de Babalar Günü'nde babalar çocuklarıyla yarışacak

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Ataşehir'de Babalar günü nedeniyle düzenlenecek scooter yarışmasında Babalar çocuklarıyla kahkaha dolu anlar yaşayacak.

        Ataşehir'deki Watergarden İstanbul'da Babalar günü renkli etkinliklere sahne olacak. 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Uçurtma Şenliği kapsamında babalar ve çocukları birlikte yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturacaklar. Saat 12.00 itibarı ile başlayacak olan Uçurtma Şenliği 18.00'a kadar devam edecek. Uçurtma Şenliği'ne katılacak babalar ve çocukları birlikte keyifli vakit geçirirken, kendi elleriyle yaptıkları uçurtmaların gökyüzünde süzülüşünü izleme imkanı bulacaklar.Yeme ,içme ve eğlence merkezinde 18 Haziran Pazar günü düzenlenecek Scooter yarışması ile babalar ve çocuklarını kahkaha dolu anlar bekliyor. Babalar ve çocukları haritadaki harfleri Scooter'ları ile toplayarak eğlenceli bir yarışa imza atacaklar. Ayrıca pazar günü düzenlenecek bowling turnuvasında babalar ve çocukları eğlenceli anlar yaşayacak.

        (EY-BA-Y)

        16.06.2017 12:25:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler