Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayhan meclis üyeleri ve muhtarlarla iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile iftarda bir araya geldi.

        Açık alanda gerçekleşen iftar programına, Akçakale Belediyesinin 25 meclis üyesi ile 115 mahalle muhtarı katıldı. Ayhan, program öncesi konuklarını, iftar sofrasının kurulduğu alanın girişinde tek tek karşıladı.

        Ezanının okunmasıyla misafirler, dualar eşliğinde oruçlarını açtı. Ayhan, ülkenin birliği ve dirliği için duaların edildiği programda, masaları dolaşarak misafirleri ile sohbet etti.

        Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, en yakın çalışma arkadaşları olan meclis üyeleri ve muhtarlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan bir Ramazan'ı daha geride bırakıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Bu vesileyle, bir hafta sonra kutlayacağımız Ramazan Bayramının da tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum, ailenizle, sevdiklerinizle nice sağlıklı bayram günlerine ulaşmanızı temenni ediyorum" dedi.

        (AK-OE-Y)

        16.06.2017 13:38:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler