Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasta vatandaşın isteği yerine getirildi

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, hasta vatandaşın isteğini yerine getirdi.

        Ufuk Özen Alibeyoğlu, Taşüstü köyünde oturan 17 yaşındaki kas erimesi hastası Hülya Aktaş'ı evinde ziyaret ederek, kendisine tekerlikli sandalye hediye etti. Beraberinde bazı kurum müdürleriyle Hülya Aktaş'ı evinde ziyaret eden Alibeyoğlu, geçirdiği kas erimesi sonucu bedensel engelli olan Hülya Aktaş'ı bir nebzede olsa sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

        Hayalini kurduğu tekerlekli sandalyeye kavuşan Aktaş, "Evimden dışarı çıkmak için en büyük isteğim olan tekerlekli sandalyeye kavuştum. Bu imkanı bana sağlayan devletime ve sayın kaymakamım ve belediye başkanıma teşekkür ediyorum" dedi.

        (GO-MSA-Y)

        16.06.2017 15:06:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler