Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Alıcık alışveriş merkezi açılışına katıldı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede üçüncü şubesini hizmete geçiren alışveriş merkezinin açılışına katıldı.

        Açılışa katılanlara teşekkür eden marketler zinciri Bölge Müfettişi Ercan Kurtuldu, "Bizim için müşteri memnuniyeti son derece önemli hizmet ve kaliteye önem veriyoruz. Çalışanlarımızı bulunduğumuz bölgeden seçiyoruz. Nazilli halkı bizi tercih ettiği için 3. şubemizi açtık ilerleyen zamanlarda Nazilli halkı isterse Nazillinin diğer mahallelerine de şubelerimizi açmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

        Nazilli ekonomisine ve istihdam konusuna çare olan tüm kişilerin yanlarında ve destekçileri olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Alıcık ise, "İlçemizin ekonomisi canlanıyor, Nazilli'miz yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor. Açtıkları bu iş yeri sayesinde bizim önemle üzerinde durduğumuz aş ve iş derdine de çare oluyor, iş yerinde çalıştıracağı kişilere meslek sahibi olmasını sağlayarak katkıda bulunuyor. Kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Çalıştırdıkları insanların iş sahibi olmasının yanında ekonomiye ayrıca katkı sağlayacaklardır. Bu gün burada açılışını yaptığımız bu işyerinin Nazilli'ye ve iş yeri sahiplerine hayırlara vesile olmasını diliyor, kendilerini kutluyorum" dedi.

        (MB-Y)

        17.06.2017 08:10:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler