Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akev'den iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Merkezi Ankara'da bulunan Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV), her yıl geleneksel olarak verdiği iftar yemeğini bu sene Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenledi.

        İlçede bulunan bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram, AKEV Genel Başkanı Sadık Şerefoğlu, AKEV üyeleri, bazı kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen iftar programının ardından kısa bir konuşma yapan AKEV Genel Başkanı Sadık Şerefoğlu, böyle güzel bir iftar programında Ahlatlı'larla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Öncelikle bugünkü iftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Böyle güzel birlikteliklerimizin daha fazla yaşanmasını temenni ediyorum. Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, iyilik ve güzelliğin, rahmet ve bereketin, bütün manevi duyguların zirve yaptığı bir aydır. Burada ki amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlamak, kaynaşmak ve pekişmek için uygun ortamları oluşturmayı sağlamaktır. Bu akşamda geniş bir katılımla iftarımızda hep beraber olduk. Tekrar iftarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (SAD-ŞAK-Y)

        17.06.2017 10:46:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler