Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polisten zabıtaya terör eylemlerine karşı eğitim

        (Fotoğraflı)

        Vural Efecik

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis, son dönemlerde yaşanan bombalı terör saldırılarına karşı Zabıta personeline, karşılaştıkları şüpheli bir durum ya da saldırı anında yapmaları gerekenler konusunda eğitim verdi.

        Marmaris Emniyet Müdürlüğünde görevli bomba imha uzmanı ve terörle mücadele polisi tarafından verilen eğitimlere Zabıta Müdürlüğünde görevli 120 personelin yanı sıra Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan da katıldı. Kültür ve Sanat Evi'ndeki eğitime katılan personele; canlı bomba, bombalı eylemler, şüpheli paketlerle karşılaşılması halinde uygulanması gereken prosedürler, güvenli tahliye yöntemleri, şüpheli şahısların ortak hareket tarzları, şüpheli şahıslarla iletişim teknikleri anlatıldı.

        (VE-MB-Y)

        17.06.2017 12:17:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler