Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa'nın Gençleri Türkiye şampiyonu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyespor'un hentbol bayanlar genç takımı Türkiye şampiyonu oldu.

        Mimar Sinan Spor Salonu'nda gerçekleşen ve 5 gün süren Genç Bayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonası'nda İzmir Ata Spor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Sivas Belediyespor, Eskişehir Hentbol Spor Kulübü, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Kastamonu Artsam Koleji, Kastamonu Belediyespor, Muratpaşa Belediyespor ve Trabzon Yalıspor mücadele etti.

        Turnuvanın final maçında Muratpaşa Belediyespor ve Eskişehir Hentbol Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Muratpaşa'nın Gençleri rakibini 32 - 25'lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa uzandı.

        Muratpaşa Belediyespor'un genç takımı şampiyonluk sevinicini antrenör İsmail Öcalan başta olmak üzere teknik ekiple doyasıya yaşadı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        19.06.2017 11:46:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler