Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öksüt Mahallesinde iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Hayırsever işinsanı Fahri Mor tarafından Öksüt Mahallesinde verilen iftar davetine katılan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, iftar öncesi vatandaşlarla sohbet etti.

        Sohbette Develi Belediyesi tarafından Öksüt mahallesine yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler veren Başkan Cabbar, davetlilerin masasını tek tek ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

        İftar programında bir konuşma yapan Başkan Cabbar, "Tuttuğumuz oruçların kıldığımız namazların Allah katında makbul olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim. Yaklaşan Kadir Gecesinin ve Ramazan Bayramının tüm İslam âlemine ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İftar programında bir araya gelmemize vesile olan Fahri Mor ağabeyimize de çok teşekkür ederim" dedi.

        (SK)

        21.06.2017 09:43:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler