Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşlı çınarlara iftar yemeği verildi

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşlı çınarlara iftar yemeği düzenlendi.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, iftar yemeği öncesi yaşlılarla bir araya gelerek sohbet etti.

        Bozçelik, "Gönül sofralarında çınarlarımızla bir araya geldik. Sayın Bakanımız Dr. Fatma Betül Sayan Kaya'nın asırlık çınarlarımıza selamını ilettik. Bu bereket akşamında iftarımızı siz değerli büyüklerimizle yaptık, bizlere sofranızı gönlünüzü açtınız. Her derdinizde ve sıkıntınızda bizler buradayız. Ramazan ayının hepinize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, hepinize en kalbi saygılarımı sunuyorum. Güzel bir Ramazan akşamında değerli büyüklerle bir arada bulunmaktan memnuniyet duyuyorum" dedi.

        Düzenlenen iftar yemeğine İl Müdürü Seyfi Bozçelik , Yaşlı ve Engelli Hizmetleri İl Müdür yardımcısı Gönül Durulan, Çocuk Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı Muammer Durmaz, Birim Yöneticisi Adem Yurdakul katıldı.

        (OD-MB-Y)

        21.06.2017 12:18:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler