Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'de Kadir Gecesi coşkusu

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Kadir Gecesi'nde vatandaşlar camileri doldurdu. Beyşehir Belediyesi de cami çıkışında vatandaşlara ikramlarda bulundu.

        Beyşehir'de vatandaşların en çok tercih ettiği tarihi Eşrefoğlu Camisi yüzlerce kişiyi ağırlarken, mübarek gecelerde coşkunun en fazla yaşandığı camilerin başında yer aldı. Beyşehir Belediyesi ise bu mübarek gecede ikram çeşmesini Avşar Mahallesi'ndeki TOKİ Camisi bahçesinde kurdu. Cami çıkışında vatandaşlara ikram çeşmesinden limonata ikramında bulunuldu.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, tüm İslam aleminin ve Beyşehirlilerin Kadir Gecesi'ni tebrik ederken, Avşar Mahallesi Muhtarı Yasin Sümbül ve vatandaşlar da bu mübarek gecede dualar ettiklerini ifade ettiler. Vatandaşlar ikramlardan dolayı Belediye Başkanı Murat Özaltun'a teşekkür ettiler.

        (ARÖ-FM-Y)

        22.06.2017 11:12:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler