Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'de bayramlaşma

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Ramazan bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

        Tarihi bedestende gerçekleştirilen bayramlaşma programına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Metin Şahin, daire amirleri, akademisyenler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile beraberindeki protokol, bedestende katılımcıların bayramlarını tebrik ettikten sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

        Kaymakam Şahiner ve Başkan Özaltun'un, daha sonraki ziyaret durağı Devlet Hastanesi oldu. Burada çeşitli birimlerde yatarak tedavi gören hastalar ile acil servisi ziyaret eden Şahiner ve Özaltun, geçmiş olsun dileğinde bulunurken, hem hastaların, hem de sağlık çalışanlarının bayramlarını tebrik etti.

        (ARÖ-AH-Y)

        25.06.2017 16:20:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler