Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darende futbola ve yayla şenliklerine hazır

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Kısa adı MİDİDER olan Malatya İli Darende İlçesi Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği geleneksel futbol turnuvası ve yayla pilav şenlikleri hazırlıklarını tamamladı.

        Dernek Başkanı Mehmet Ayhan ve yönetiminin ortak düzenlediği toplantıda şenlikle ilgili basına bilgi verildi. Başkan Ayhan amaçlarının gurbet ve sıla arasında köprü oluşturmak olduğunu belirterek "Bu yıl 7'incisini düzenleyeceğimiz Turgut Özal Futbol Turnuvası ile 8'incisi düzenleyeceğimiz Soğuksu Pilav Şenliklerine tüm Malatyalıları davet ediyoruz. Bizler ağırlıklı olarak İstanbul' da yaşayan orada dernek şemsiyesi altında toplanan bu toprakların evladıyız. Amacımız gelecek nesillere değerleri ve sılayı unutturmamaktır" dedi.

        Dernek yardımcısı İsmail Özdemir ise tüm hazırlıkların tamam olduğunu belirtirken futbol turnuvası komite başkanı Fehmi Gültekin'de Darende'nin futbola doyacağını ifade etti.

        24 takımın katıldığı turnuvanın finali Darende stadında oynanacak. 29 Haziran Perşembe günü saat 16.00'da başlayacak final maçından bir gün sonra 1 Temmuz'da ise Günerli Köyünde yoğun katılımlı pilav şenlikleri düzenlenecek. Müzik eğlence programıyla devam edecek şenlikler saat 11.00'de başlayacak.

        (CÖ-LO-Y)

        27.06.2017 17:41:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler