Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GS store tırı Malazgirt'te geldi

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi lisanslı ürünlerinin satıldığı Galatasaray Store TIR'ı, muş'un Malazgirt ilçesine geldi.

        Malazgirt Cumhuriyet Meydanında stant açan tırın, sadece bir gün kalacağı belirtildi. Yeni sezon formalarının ve yeni çıkan ürünlerin yanında kırtasiye malzemelerinin de satışının yapıldığı Galatasaray Store tırını ziyaret eden Galatasaraylılar, kulübe destek olmak için alışveriş yaptı. Galatasaray Store TIR'ı Satış yetkilileri, tüm Galatasaray taraftarlarını alışveriş yapmaya davet etti. "Galatasaraylıyım diyen her taraftarın mutlaka satışı yapılan ürünlerden alması gerekir" diyen yetkililer; "Taraftar kartı olmayan veya yeniletmek isteyen taraftarlarımız da Galatasaray Store TIR'ını ziyaret ederek, kulübümüze destek olmalılar. Malazgirt gibi tarihi bir ilçede bulunmaktan son derece mutluyuz. Galatasaraylılar gereken alakayı gösteriyorlar" dediler.

        (VE-ŞAK-Y)

        02.07.2017 10:19:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler