Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        112 çalışanları eğitimden geçti

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerindeki 112 istasyonlarında çalışan personele yönelik eğitim toplantısı yapıldı.

        Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Şenel başkanlığında Aydın'ın Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerinde görevli 112 sağlık çalışanlarına yönelik Eğitim, Değerlendirme ve Koordinasyon toplantısı yapıldı.

        Söke Fehime Faik Açıkgöz Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde, sorunlar konuşularak, çözümleri hususunda öneriler paylaşıldı. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Şenel, toplantının oldukça verimli geçtiğini, hedeflerin masaya yatırıldığını ifade etti. Bu hedeflere ulaşırken yaşanan ve yaşanabilecek çözüm önerilerinin de tartışıldığı toplantı kokteyl ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

        Toplantıya Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Şenel, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Alpay Alp, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Muhittin Hancı, 112 Şube Müdürü Dr. Oben Döndü, Söke İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ömer Kürşat Er, Söke 1, 2, 3, 4 Nolu İstasyonlar, Kuşadası 1, 2, 3 nolu istasyonlar ile Didim 1, 2, 3 nolu İstasyonlarda görev yapan personel katıldı.

        (OD-MB-Y)

        05.07.2017 10:37:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler