Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dere islah çalışmalarını incelediler

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesinde yapılan dere ıslah çalışmalarını Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka birlikte incelediler

        Altınoluk Mahallesinde DSİ ile koordineli olarak yürütülen Şahin Deresi dere ıslah çalışmalarını Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka birlikte incelediler. Yetkililerden bilgi aldılar. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka "Edremit Kaymakamı Sayın Ali Sırmalı ile birlikte Altınoluk Şahinderesi'nde devam ettiğimiz düzenleme ve DSİ ile koordineli şekilde yaptığımız ıslah çalışmalarını yerinde inceliyor, mahalle genelinde devam eden çalışmalar hakkında ilgili personel arkadaşlardan bilgi alıyoruz."dedi.

        (EME)

        05.07.2017 14:31:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler