Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık'ta 'Narko 2' operasyonu

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde polis ekiplerince 'Narko 2' adlı huzur operasyonu gerçekleştirildi.

        Balıkesir genelinde tüm ilçelerde eş zamanlı 'Narko 2' adlı operasyon kapsamında uyuşturucu başta olmak üzere GBT sorgulamaları, üst aramaları yapıldı. Ayvalık Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin yanı sıra, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Narkotik Tim Polisleri (NTP), Uyuşturucuyla Mücadele ekipleri ile Köpek Eğitim Merkezi (KEM) birimine ait 'Tomo' adlı narkotik köpeği de operasyona destek verdi.

        Ayvalık'ın merkez mahallelerinden Hamdibey, Fethiye ve Yeni Mahalle'de gerçekleşen yol denetim uygulamalarının yanı sıra ilçenin en kalabalık mahallesi Aliçetinkaya'nın sahil bandındaki Yunus Emre Parkı'nda gerçekleştirilen operasyonların turizm sezonu süresince sık sık gerçekleştirileceği bildirildi.

        Yaklaşık 50 kişiden oluşan KOM ekipleri tarafından gerçekleşen operasyonlarda yapılan aramalarda 210 kişinin GBT sorgusu yapıldı. 70 araç didik arandı. Kapsamlı operasyonda herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, denetimlerde 3 motosiklet trafikten men edildi ve 5 bin 380 lira ceza kesildi.

        (SS-MA-ÖZ-Y)

        05.07.2017 20:22:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler