Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malkara'da beton yol çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - İl genelindeki 11 ilçede üstyapı seferberliği başlatan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, beton yol çalışmalarını Malkara'da sürdürüyor.

        Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Malkara'nın en işlek caddelerinden İnönü Caddesinde hummalı bir üstyapı çalışması yürütüyor. İnönü Caddesinde yol kenarlarında siyah ve beyaz renkli kaldırım taşları ve bordür taşlarının döşenmesinin ardından zemin dolgusu yapıldı ve beton serilerek silindirler ile sıkıştırma işlemi uygulandı. Beton yol çalışmasını izleyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

        Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Fen İşleri Daire Başkanlığının 2017 yılı programı doğrultusunda ekiplerimiz, 11 ilçemizde eş zamanlı olarak çalışıyor. Bu kapsamda ayrı ekipler tarafından, farklı bölgelerde kaldırım, sathi kaplama, sıcak asfalt ve beton yol yapılıyor. Yaz döneminde olabildiğince yoğun bir şekilde çalışarak altyapısı yapılan yolların üst yapısını da yapacağız. Vatandaşlarımızın çalışmalar esnasında gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ederim" dedi.

        (SK-MEF-Y)

        07.07.2017 18:20:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler