Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakale kent parkı açılıyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde mega projeleri birer birer hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale´de 53 bin metrekare alana yaptığı Akçakale Kent Parkın açılışını gerçekleştiriyor.

        Akçakalelilerin yaşam standartlarını daha da yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede sürdürdüğü projelerden Akçakale Kent Parkın yapımını tamamladı. Parkın içerisinde 1 adet futbol sahası, 1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası, 1 adet tenis sahası, 58 adet piknik masası, 3 adet çocuk oyun grubu 16 adet kamelya, 3 adet çeşme, koşu parkuru ve yürüyüş bantları bulunuyor.

        10 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat: 18.30'da gerçekleşecek açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tüm halkı davet etti.

        (MU-OE-Y)

        09.07.2017 18:14:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler