Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekli: "15 Temmuz süreci sanayiciyi olumsuz etkilemedi"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, 15 Temmuz sürecinin sanayiciyi olumsuz etkilemediğini belirterek, "16 Temmuz'da üretim hatlarımız hız kesmeden çalışmaya devam etti" dedi.

        15 Temmuzla ilgili açıklama yapan Başkan Tekli, Türk sanayicisinin istikrardan yana olduğunu vurgulayarak, "Bizler ülkemizde yaşanan tüm sorunlara rağmen üretim, ihracat ve istihdam oranlarını yukarı çekmekten yanayız. Bu anlamda da 15 Temmuz günü yaşanan kanlı darbe girişimi sonrasında bile ülkemize olan güvenimizi yitirmeden çalışmalarımıza devam ettik. Bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet var olacağına olan inancımızı yitirmeden, Türk sanayicileri olarak ülkemize olan sonsuz güvenimizi sahaya yansıtarak yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu.

        (KRY-Y)

        10.07.2017 12:48:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler