Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi'nde zararlı otlarla mücadele ve temizlik çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın talimatı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tüm mahallelerde sokak ve yol kenarlarında bulunan zararlı otlarla mücadele ve temizlik çalışmaları devam ediyor.

        Yaz aylarında artan sıcaklarla birlikte yol kenarları ve parklarda olduğu gibi vatandaşların sıklıkla kullandığı bekleme duraklarında da çıkan otları biçme işlemleri yoğunlaştırıldı. Havaların ısınması ile birlikte çevre bakım çalışmalarını hızlandıran Başkan Uyan, konu ile ilgili açıklamasında, "Daha bakımlı bir Marmaraereğlisi için hava şartları sebebiyle bakımı yapılması gereken çimlerde bakım çalışmalarımız hız kazanmıştır. Gerek çevre düzenlemesinde gerek vatandaşın ihtiyacı olan yol gibi yapımların da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkın ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda verdiğimiz hizmetlerden memnun kalan vatandaşımızın güzel dilekleri ile motive olarak her alanda hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

        (SÜ-Y)

        10.07.2017 15:08:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler