Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meslek edindirme kursuna yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile düzenlenen Meslek Edindirme Kurslarına kayıt yaptırmak isteyen yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinde Yaşar Torun Gençlik Merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

        Şahinbey Belediyesine bağlı 86 sosyal tesisin 28'inde 70 ayrı branşta verilen Meslek Edindirme Kursları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 2 ile 6 ay arası süren kurslar sonrasında kursa katılan vatandaşlar iş kurmak için sertifikalarını aldıktan sonra KOSGEB'e başvurarak kendi iş yerlerini kurabilme imkanına sahip olabiliyorlar.

        Meslek sahibi olmak istiyorlar

        Şahinbey Belediyesi bünyesinde bulunan Yaşar Torun Gençlik Merkezi bilgisayar destekli muhasebe, hasta kabul ve kuaförlük kursları için 127 yeni kursiyer alımı gerçekleştirilirken iki günlük başvuru süresinde 3 branş için bine yakın kişi başvuru yaptı.

        7 bin 505 kişi eğitim alıyor

        Şahinbey Belediyesi 28 sosyal tesisinde verilen meslek edindirme kurslarında 7 bin 505 kişi eğitim almaya devam ediyor. 70 farklı branşta verilen Meslek Edindirme Kursları 2 ile 6 ay arasında değişen süreler ile kursiyerler yetiştiriliyor.

        (MU-SD-Y)

        10.07.2017 15:38:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler