Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim'de 15 Temmuz yıl dönümü etkinlikleri başladı

        - Etkinlik kapsamında Akyeniköylü şehit mezarının başında anıldı; ailesi ziyaret edildi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Didim protokolü Akyeniköy Mahallesinde Şehit Soner Turan'ı mezarını ziyaret edip dualar okudu.

        15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi Didim'de de şehitlik ziyaret edildi. Bu kapsamda aralarında Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Maşallah Subaşı ve Cemal Engil ile bazı kamu kurum kuruluşların temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri, Akyeniköy'lü şehit Soner Turan'ı mezarını ziyaret edip dua etti.

        İlçe Protokolü Şehidin mezarının ziyaretinin ardından Şehidin anne ve babasını da ziyaret edip sohbet etti. Didim'de 15 Temmuz Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında Merkez Camisinde şehitler için mevlit ve Kuran-ı kerim okundu ve dualar edildi.

        (HÇ-MB-Y)

        11.07.2017 15:05:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler