Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey'de şehit mezarlarına ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey protokolü 15 Temmuz'un yıl dönümüne kısa bir süre kala ilçede bulunan şehit mezarlarını ziyaret ederek dua etti.

        15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçti. 15 Temmuz'a 4 gün kala Dursunbey protokolü ilçede bulunan şehit mezarlarını ziyaret etti. Ziyarete Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe garnizon komutanı başar Akın, İlçe milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Dursunbey Müftülüğünden yetkililer katıldı.

        İlçe mezarlığında bulunan şehitlikleri ziyaret eden protokol üyeleri, Dursunbey Müftülüğünden hocaların okuduğu aşr-ı şerifleri dinledi. Daha sonra dualar okunurken, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler bir kez daha anıldı.

        (HD)

        11.07.2017 17:03:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler