Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'da temizlik seferberliği

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü her geçen gün hizmet alanı genişleyen ilçede 7 gün 24 saat çalışıyor. Uygulamaya konan yeraltı çöp konteyneri ise temizlikte Pursaklar'a çağ atlatıp köklü çözümler getirdi.

        Ekipler her gün tüm cadde, sokak, kamu kurum ve kuruluşları ile pazar yerlerinde yoğun mesai harcıyor. Her gün 08.00 ila 17.00 arasında Pursaklar genelindeki cadde, sokak ve kamu kurumlarının temizlik işlerini yürüten ekipler, günlük 2 bin 500 litre su ile binlerce kilometre alanın temizliğini yapıyor. Her seferinde 2 metreküp atık toplayan araçlar, günlük 35-40 kilometre alanda temizlik yaparak vatandaşlara temiz bir ilçe sunuyor.

        Pursaklar Belediyesi yeraltı çöp konteyneri uygulaması ile hem görüntü kirliliğine son verdi hem de sağlıklı çevre açısından önemli bir adım atmış oldu. Yağmur çamur, yaz kış demeden büyük bir özveri ile çalışan ekipler Pursaklar'ı pırıl pırıl yapıyor. Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli olmak üzere geniş bir alandan sorumlu olan Pursaklar Belediyesi, hizmet kalitesini her geçen gün arttırarak çalışmalarına devam ediyor.

        (BC-MK-Y)

        12.07.2017 10:01:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler