Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfezli güreşçiler Kırkpınar'a hazır

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi güreşçileri, bu yıl 656.'sı düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı. Körfez'i, 16 güreşçi temsil edecek.

        Körfez Belediyesi Spor Akademileri bünyesindeki güreş takımı, bu yıl 656.'sı düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı. Sevindikli Er Meydanı'nda Veysel Şirin, Levent Gürbüz ve Olgay İnce'nin antrenörlüğünde son hazırlıklarını tamamlayan 16 güreşçi, Kırkpınar'da oldukça iddialı. Kırkpınar'a katılacak kafilede, Taşköprü Yağlı Güreşleri'ne damga vuran İsmail Çırak ta yer alacak.

        Hafta sonu muhteşem güreşlere ev sahipliği yapan Sevindikli Er Meydanı'nda son hazırlıklarını tamamlayan yağlı güreşçiler, Kırkpınar'dan madalyalarla döneceklerini belirtti.

        (KK-RFK-Y)

        12.07.2017 14:22:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler