Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili Kikizade'den 15 Temmuz'a Çanakkale benzetmesi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade 15 Temmuz darbe girişimine karşı halkın verdiği mücadeleyi Çanakkale Zaferine benzeterek, "Çanakkale ruhu o gece tekrardan canlanmıştır. Milletimiz o gün ümmet bilinciyle bir kahramanlık destanı yazmıştır" dedi.

        AK Parti Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Türkiye'nin terör karşısında hiçbir zaman diz çökmeyeceğini ifade eden Kikizade, "Hainler bilmedir ki bu milletin tarihi kahramanlık destanlarıyla doludur. Bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden bir milletin evlatlarıyız. 15 Temmuz bunun en somut örneğidir. Milletimiz ümmet olma bilinciyle hareket ederek hainlere geçit vermemiştir. 15 Temmuz darbe girişimini diğer darbelerden ayıran taraf işgalci olmasıdır. Uluslararası aktörler her fırsatta ortaya çıkıp milletimizin birliğini ve bütünlüğünü bozma çabasına giriyor. Bu çabalar kahraman milletimizin yazdığı destanlarla her seferinde boşa çıkarılacaktır" diye konuştu.

        (EK-MP-Y)

        12.07.2017 16:32:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler