Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da hentbol kursu

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın İpekyolu Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İpekyolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yaz spor okulları kapsamında hentbol kursu açıldı.

        Okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin boş zamanlarını sportif faaliyetlerle değerlendirmesi için Bostaniçi Spor Salonunda hentbol kursu açıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan hentbol antrenörü Müslüm Karaboğa, "Öncelikle bizlere desteklerini esirgemeyen İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk'e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'a ve İpekyolu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Kayakeser'e teşekkür ediyorum. Amacımız, okulların tatile girmesini fırsat bilip gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek ve boş zamanlarını iyi değerlendirebilmelerini sağlamak, aynı zamanda kulüplerimize sporcu yetiştirebilmektir" dedi.

        (MSA-Y)

        13.07.2017 12:17:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler