Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Yaman, başarılı öğrenciyi kabul etti

        (Fotoğraflı)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, (LYS) Lisans Yerleştirme Sınavında Türkiye derecesi yaparak büyük bir başarıya imza atan Fen Lisesi Öğrencisi Berkay Döner ve ailesini kabul etti.

        Kaymakam Hasan Yaman, Berkay Döner'in başarısı hakkında kendisi ve öğretmenlerinden bilgi aldı. Berkay'ın ileriye dönük hedeflerini ve tercih edeceği üniversite türünü sordu. Berkay da hedefleri konusunda Kaymakam Hasan Yaman'ı bilgilendirdi. Okul Müdürü Evren Canyılmaz, Berkay Döner'in, (LYS) MF 2 puan türünde Türkiye 153.'sü, MF3 puan türünde ise Türkiye 183.'sü olduğunu kaydetti. Kaymakam Hasan Yaman Berkay Döner ve ailesini bu büyük başarıdan dolayı kutladı. Berkay'a teşekkür belgesi ve hediyelerini takdim etti. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılarının devamını diledi. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Okul Müdürü Evren Canyılmaz ve Berkay'ın ailesi katıldı.

        (İC-MET-Y)

        13.07.2017 16:50:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler