Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakamlar İHA'nın 15 Temmuz sergisini gezdi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) 'Oradaydık, Unutmadık, Unutturmadık' isimli 15 Temmuz darbe girişimini konu alan fotoğraf sergisini gezdi.

        Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediyesi ve İHA işbirliğinde, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında açılan fotoğraf sergisini gezdi. Balcıoğlu ve Görücüyü karşılayan Başkan Subaşıoğlu, sergiyi gezdirdi.

        Fotoğraflar hakkında kaymakamlara bilgi veren Başkan Subaşıoğlu, fotoğrafların o geceyi anlatmada çok önemli bir rol oynadığını söyledi. Sergiyi gezen kaymakamlar, fotoğraflar hakkında tek tek bilgi alıp İHA ve ekibini tebrik ettiler.

        (MT-

        14.07.2017 16:15:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler