Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Kaya vatandaşlara lokum dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Haftası" etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan asker, polis ve vatandaşlar için Kahta'daki bütün camilerde mevlit okutuldu.

        Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Mevlüt programda, ilçe müftülüğü görevlileri tarafından ilahiler seslendirildi. Programda eller semaya kaldırılarak vatanın ve milletin mukaddesatı uğruna şehit olanlar ile 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olanlar için dualar edildi. Programın sonunda, Kaymakam Ahmet Gazi Kaya tarafından vatandaşlara gül suyu ile lokum dağıtıldı. Ulu Camiinde okunan Mevlidi Şerif programına, Kaymakamımız Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanvekili Hamza Özer, İlçe Emniyet Müdürü Durmuş Ali Özkan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

        (HT-SD-Y)

        14.07.2017 18:13:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler