Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toprak'tan 15 Temmuz mesaj

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

        Başkan Toprak, 15 Temmuz 2016'da Türkiye'nin üzerinde gizli ve karanlık hesapları olanların, yeni bir kaos planını servis ettiğini söyledi. Küresel güçlerin tuzağına dikkat çeken Başkan Toprak, "15 Temmuz 2016'da Türkiye'nin üzerinde gizli ve karanlık hesapları olanlar, yeni bir kaos planını servis ettiler. 15 Temmuz 2016 günü askeriyeye çöreklenmiş FETÖ militanlarının teşebbüs ettiği darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Hiç kimsenin beklemediği bir anda bu kahpe darbe girişimi Allah'ın izniyle boşa çıkarılmış ve halkımızın direnişiyle bertaraf edildi. Devletimizin ve milletimizin birliğini ve bütünlüğünü bozmayı hedefleyen FETÖ/PDY terör örgütü ve işbirlikçilerinin millete ihanet girişimi milletin güçlü iradesi ile bertaraf edildi. O gün küresel ölçekte organizeli bir şekilde ülkemize tuzak kurulmuştu. Tabi bu küresel güçler kendi planlarını her zaman olduğu gibi yerli işbirlikçilerinin eliyle gerçekleştiriyorlardı. Küresel güçlerin tuzağı varsa Cenab-ı Hakk'ın da tuzağı vardır. Allah izin vermedikçe kimse burada kirli emellerine kavuşamayacaktır. Şayet darbe gerçekleşmiş olsaydı, hakikatten de özgürlüğümüz, dinimiz, namusumuz, şerefimiz ayaklar altına alınacaktı. Bunu bilen halkımızın feraseti ve Allah'ın izniyle bu kahpe darbecilere geçit verilmemiştir. Bu bilinçle halkımız hareket ettikçe, vatanına sahip çıktıkça hiçbir tuzağa düşmeyecektir. Bizler geçen sene kalkışılan bu hain darbe girişiminin ilk dakikasından itibaren bütün personelimiz ve halkımız ile ilçe meydanına döküldük. Vatanımız ve Cumhurbaşkanımız için gerekirse canımızı feda edeceğimizi ortaya koyduk. İlçe meydanında her gece sabaha kadar kurulan platformda halka kucaklaştık ve birlik beraberlik ruhu içerisinde nöbetlerimizi tuttuk. Cumhuriyetimize, demokrasimize, özgürlüğümüze, milli iradeye, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılmış olan darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyorum. Bu hain girişimi önleyen güvenlik güçlerimize, kendisini cesaretle kalkan yapan kahraman vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizin bu tür hain saldırıları düzenleyen terör örgütlerinden temizlenerek, aydınlık bir geleceğe en kısa zamanda ulaşacağına inanıyoruz. Rabbimizin bir daha bu kötü günleri bizlere yaşatmamasını diliyor, milletçe bu kahpe darbe girişimine karşı birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (HT-SD-Y)

        14.07.2017 19:28:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler