Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KİTSO'ya Ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Gunnar Denecke, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal Öndeş'e nezaket ziyaretinde bulundu.

        Büyükelçilik Müsteşarı Gunnar Denecke, Gaziantep Sanayi Odası ve Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği ortaklığında 9-11. Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilmesi düşünülen "Türk - Alman Ekonomi Günü" için KİTSO Başkanı Mhemte Erdal Öndeş'i davet ederek görüşlerine başvurdu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KİTSO Başkanı Öndeş, "Müsteşara nazik ziyaretlerinden ve davetlerinden dolayı teşekkür ederim. Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas OSB ile ilgilendiklerini belirtmeleri bizi mutlu etti bizde Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas OSB hakkından kendilerine bilgi verdik" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        15.07.2017 14:01:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler