Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SGD Başkanı Durak başkanlar kurulu toplantısına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanlar Toplantısı, Siirt Gazeteciler Derneği (SGD) Başkanı ve Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Atilla Durak'ın da katılımıyla Tokat'ta yapıldı.

        14-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen toplantıyla ilgili bilgi veren Durak, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı 8 federasyon, 80 cemiyet ve dernek başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantının çok verimli geçtiğini söyledi. 12'inci başkanlar kurulu toplantısında Anadolu basının içinde bulunduğu sorunların gündeme geldiğini aktaran Durak, ev sahipliğinden dolayı Tokat Gazeteciler Televizyoncular ve Radyocular Derneği Başkanı İhsan Uluözlü, Tokat Valiliği, Tokat Belediye Başkanlığı ve Tokat Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür etti.

        (MND-MP-Y)

        15.07.2017 15:09:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler