Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da "Demokrasi Destanı" adlı tiyatro gösterisi sahnelendi

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Eğitim Bir Sen Aydın Şubesi ile Efeler Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen'15 Temmuz Demokrasi Destanı' adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.

        Aydın Hidayet Sayın Kültür Merkezinde sahnelenen '15 Temmuz Demokrasi Destanı' adlı tiyatro gösterisi ile 15 Temmuz hain darbe girişimi anlatıldı.

        Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'inde izlediği tiyatro oyununa ilgi fazla olurken, tiyatro gösterisi beğenildi.Yoğun bir katılın olduğu Tiyatro gösterisi ile Fetö terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde yapmaya çalıştığı darbe girişimi anlatılarak, o gece yaşananlar izleyicilere aktarılmaya çalışıldı.

        Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, tiyatro oyununu çok beğendiğini belirterek, oyuncuları tebrik etti. Ayrıca Vali Köşger, bir daha Türk Milletinin bu tür darbe grişimleri ile karşı karşıya kalmaması dileğinde bulundu.

        (OD-MB-Y)

        15.07.2017 15:11:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler