Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıntaş Müftülüğünden 'Hediyem Kur'an olsun' kampanyası

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş İlçe Müftülüğü 'Hediyem Kur'an Olsun' kampanyası düzenledi.

        Altıntaş Müftülüğü tarafından düzenlenen kampanyaya ilgi yoğun oldu. Altıntaş'lı duyarlı vatandaşlar kampanyada kullanılmak üzere kısa sürede 10 bin 574 lira toparlayıp Altıntaş Müftülüğü'ne teslim etti.

        Altıntaş Müftüsü Üzeyir Yavaş, '' Özellikle yurt dışında, bir Kur'an'la on beş, yirmi çocuğun hafızlık yaptığı yoksul din kardeşlerimize gönderilmek üzere düzenlenen kampanyaya Altıntaş halkımız 881 Kur'an-ı Kerim karşılığı olan 10.574 lira gibi çok ciddi bir katkı sağladı. Halkımızın gönülden gelen bu hayrını Allah kabul etsin. İlçe Müftülüğü olarak Ankara'ya gidip Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğüne Altıntaş halkının yapmış olduğu 10 bin 574 lirayı teslim ettik'' dedi.

        Banka dekontunu Altıntaş Müftüsü Üzeyir Yavaş'dan teslim alan Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı

        Abdurrahman Çetin, "Yapılan bu katkıdan ve kampanyadan son derece duygulandıklarını ve memnun olduklarını söyledi.

        Ziyarette konuşan Müftü Yavaş, ''Yardımsever ilçe halkımız her etkinliğimizde olduğu gibi bu etkinliğimizde de bize çok büyük bir teveccühte bulundu. Gözlerimizi yaşartan yardımlara da şahit olduk. İlçe halkımız kendisine yakışanı en güzel şekilde yerine getirdi. Hepsine teşekkür ederim.

        Kampanyayı farklı anlayan bazı vatandaşların, biz Kur'an bulabiliyoruz diyerek evlerindeki Kur'an-ı Kerim'leri ilçe Müftülüğüne getirmeleri, halkımızın Kur'an hizmetlerine verdiği önemi göstermesi bakımından bir kez daha gözleri yaşarttı'' ifadelerini kullandı.

        Ziyaret sonunda Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, başarılı çalışmalarından dolayı Altıntaş Müftüsü Üzeyir Yavaş'a teşekkür belgesi verildi.(YD-EFE)

        19.07.2017 10:23:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler