Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran, en güzel anlara ortak oldu

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçede bir ömür için 'evet' diyen çiftlerin mutlu anlarına ortak oldu.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, son bir hafta içerisinde birçok düğün ve nikaha katıldı. Kimi çiftin nikahını kıydı, kiminin ise düğününe katılarak 'mutluluklar' temennisinde bulundu. Çiftlerin 'evet' demesi sonrasında Başkan İsmail Baran, 'evin reisi bayandır' diyerek nikah cüzdanını gelinlere takdim etti. Gençlerin en güzel anlarına ortak olan Başkan Baran, onlara nasihatte de bulundu. Başkan Baran, "Evlilik kutsal bir müessese. Bu müessesenin en güzel şekilde devam etmesi için iki önemli unsur var sevgi ve saygı. Hayatınızdan bu ikisi hiç eksik olmasın, mutluluğunuz da imzalarınız gibi ömürlük olsun" ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından Başkan Baran evlenen çiftlere Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

        (GY-Y)

        19.07.2017 11:23:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler