Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik İl Özel idaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant'tan Pazaryeri Belediyesi'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediyesini ziyaret etti.

        Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "Bilecik İl Özel idaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant belediyemizi ziyaret etti. Çalışmalarımız hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Daha sonra ilçemizin dev yatırımlarından 16 derslikli 200 kişilik pansiyonlu Sağlık Meslek Lisesinde incelemelerde bulunduk. Geçtiğimiz günlerde bir hemşehrimizin vefat ettiği sorgun bölgesindeki kör noktanın iyileştirilmesi çalışmalarını yerinde inceleyerek yolun genişlemesi için hemşehrilerimizle bir araya gelerek tarla sahiplerinin de onayını aldık. İnşallah bu çalışmadan sonra orada elim trafik kazaları olmayacak. Halis Bey'e ilçemize gösterdiği ilgi alaka ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmaların da başarılar diliyorum" dedi.

        (DA-Y)

        19.07.2017 11:49:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler